Toyota FJ Cruiser Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Premium Member
Joined
·
3,216 Posts
Discussion Starter #1
Subscription Alert stuck at 1

No new subscriptions, when I get a new one it goes to 2. I've tried logging off and back on (x2). Also cleared cookies.

Anything else I can try?

Thanks,
Lee
 

·
Moderator
Joined
·
11,217 Posts
Patience, it'll clear up on it's own like every other issue on here. Some days I can't hit last page w/out it going to the one before it and won't let me go to the last page from there.
 

·
Premium Member
Joined
·
3,216 Posts
Discussion Starter #3
Thanks, I'll be patient >:D

hA77C46A6.jpg
 

·
Administrator
Joined
·
2,081 Posts
Do you still see that notification?
Can you try clearing and caches and see if it's still there?

Ed
 

·
Premium Member
Joined
·
3,216 Posts
Discussion Starter #5
Do you still see that notification?
Can you try clearing and caches and see if it's still there?

Ed
Cleared caches, subscription alert still there..

Not sure if I did it somehow. Had the forum open in two windows, checking a reference. Was creating a post and then backed out with the <- arrow. Happened right after that.
 

·
Administrator
Joined
·
2,081 Posts
Usually, that would only show up if one of your subscribed threads has a new post.
Not sure if it's not synced up. Most I can do is start a thread rebuild on caching issues.
Do you see this on a different browser?

Ed
 

·
Premium Member
Joined
·
3,216 Posts
Discussion Starter #7
Windows 10. I see it on Chrome and Firefox also..

Not a big thing to require a lot of work correcting. As @Hannibal said, it probably clear up by itself

Thanks,
Lee
 
  • Like
Reactions: Administrator

·
Premium Member
Joined
·
3,216 Posts
Discussion Starter #8
Hey, all right, it cleared up :grin
 
1 - 8 of 8 Posts
Top