Czy ktoś ostatnio kontaktował się z DeMello Offroad?
Te felgi wyglądają jak felgi 07 TRD, które zostały zmodyfikowane przez OMF na prawdziwe beadlocki. Felgi te były dostępne w kolorach Gunmetal Gray i Black od Toyoty. Po niezbędnej obróbce i spawaniu OMF, jeśli chcesz, pomaluje proszkowo na wybrany przez Ciebie kolor, styl i wybór koloru pierścienia beadlock to pozostałe opcje. Mój 07 ma Gunmetal z pierścieniami Black Cherry (wystarczająco blisko), mój przyjaciel z 07 TRD ma Black z czerwonymi pierścieniami.Koła w tej czerwonej ciężarówce są całkiem ładne, na początku myślałem, że to felgi OEM TRD z beadlockami, ale po bliższym przyjrzeniu się wydaje mi się, że nie.
To samo z suwakami, które kupiłem (2 zestawy)Zbudował najgorszy zderzak, jaki kiedykolwiek kupiłem. Zapewnił jedną z najgorszych obsługi klienta, jakich kiedykolwiek doświadczyłem. Żadnych łez po mnie.
Dokument mówi o płatnościach tygodniowych... pożyczka typu payday.Jeśli nie może dokonywać płatności w wysokości 1778 $ każdego miesiąca, jest to zwykle oznaka poważnych problemów.
Zgaduję, że pożyczka o wysokim oprocentowaniu była jedyną pożyczką, jaką mógł uzyskać, i wykorzystał ją do zapłacenia innemu podmiotowi. Zgaduję, że jest winien znacznie więcej niż stosunkowo niewielka kwota 55 000 $, w przeciwnym razie po prostu sprzedałby swoje ciężarówki robocze, za które prawdopodobnie również wciąż jest winien pieniądze. To było tylko pierwsze miejsce, w którym przestał dokonywać płatności, gdy $ było mało.
Oczywiście najpierw płacisz wynagrodzenia, media i czynsz.
Zgadza się, ale musi być jakaś korzyść z prowadzenia działalności w Kalifornii, ponieważ w Kalifornii jest mnóstwo dużych (King, Method, Baja Designs), średnich i małych firm terenowych.Kalifornia i Nowy Jork to najdroższe stany do prowadzenia działalności gospodarczej, ale Hawaje są najdroższe do życia.
Lub rozważ zestaw zderzaka @Iconic_ i znajdź dobrego lokalnego spawacza, który go zmontuje 👍No kurde. Chyba to stawia go między Coastal Offroad, LilB's i True North dla mojego zderzaka wyciągarki 😕. Expedition One jest niesamowity, ale człowieku, jest ciężki (i drogi) w porównaniu.
Dziękuję wszystkim za założenie wątku i za informację!!
Mój był już zagięty przez poprzedniego właściciela. W poprzednim życiu miał zderzak rurowy, chociaż mój był dostarczony ze standardowym zderzakiem, głównie przymocowanym opaskami zaciskowymi, kiedy kupiłem go od dealera. Jednak przygotowując się do instalacji, uważnie przeczytałem instrukcje ze strony internetowej oraz znalazłem film z instalacji. Stwierdzili, że przewód klimatyzacji będzie musiał zostać wepchnięty.Jak wyglądało wycięcie na przewód klimatyzacji?
W moim aluminiowym zderzaku DO Overlander z 3 pałąkami (niewidocznym na obecnej stronie DO) wycięcie było nieprawidłowo umieszczone i wymagało zagięcia aluminiowego przewodu klimatyzacji, czego NIE chciałem robić.