Toyota FJ Cruiser Forum banner

FJX2000 Productions - Mój kanał YouTube

13K views 68 replies 20 participants last post by  NyNomad  
#1 ·
Cześć wszystkim! Więc, ciekawostka, mam kanał na YouTube! I przez lata zrobiłem sporo filmów z jazdy w terenie, które nagrałem podczas różnych wycieczek, na których byłem, a nawet filmy z napraw/instalacji, które zrobiłem na moim FJ. Ostatnio zacząłem robić informacyjne/informacyjne filmy o FJ Cruiser, które mogą być pomocne dla osób szukających porad lub wskazówek, jeśli chodzi o FJ Cruisery, a większość moich filmów jest inspirowana rzeczami, które zamieściłem w przeszłości lub widziałem tutaj na forach.

Zastanawiałem się, gdzie mógłbym zamieszczać niektóre z moich nowszych filmów z YouTube, ponieważ tak naprawdę nie wchodzą one w zakres ogólnych wątków dyskusyjnych, takich jak "Co zrobiłem Z moim FJ" lub "Gdzie pojechałem Z moim FJ" czy cokolwiek innego, i tak naprawdę nie pasują do mojego wątku budowlanego ani niczego innego, więc pomyślałem, że utworzę ten wątek w sekcji Zdjęcia/Media na forum, ponieważ to moja własna forma mediów FJ!

Oto kilka linków do tych nowszych filmów FJ. Sprawdź je, jeśli chcesz. Po prostu pomyślałem, że się podzielę :D

Ten film to moja rekomendacja dla ludzi, od czego zacząć z modami na ich FJ. Jest to częsty temat dla nowszych właścicieli FJ, jak wielu z nas wie, i pomyślałem, że film może pomóc dotrzeć do osób, które mogą przegapić wpis, który o tym zrobiłem tutaj na forach.

To moja najnowsza seria, głębokie zanurzenie się w podnośnikach i zawieszeniach FJ Cruiser, która została zainspirowana przez wiele pytań, które ludzie zadają o podnoszenie naszych pojazdów. Było tak dużo informacji, że podzieliłem oryginalny pomysł na wideo na 3 części, więc oto te filmy, które możesz sprawdzić.

A tutaj jest starszy film, który jest rodzajem wersji wideo mojego oryginalnego wątku budowlanego FJ. Być może pewnego dnia zrobię film z przewodnikiem lub podobny film budowlany dla mojego obecnego FJ!

Ale oczywiście tutaj jako kilka linków do niektórych filmów z przygód terenowych z FJ Summit z ostatnich lat, które mogą Ci się spodobać.
LET'S FJ! - FJ Summit 12 - The Full Adventure - 2018
LET'S FJ! - FJ Summit 13 - The Full Adventure - 2019
LET'S FJ! - FJ Summit 2020 Super Compilation!

W każdym razie, miłej zabawy podczas oglądania filmów, jeśli to zrobisz, a ja będę zamieszczał tutaj nowe filmy, jeśli nigdzie indziej nie pasują! haha

#7 ·
Super! Widziałem też Twój film porównawczy LT. Bardzo dobra robota!

#8 ·
Oto, na co składał się mój weekend! Dużo pracy! Miejmy nadzieję, że wszystko się opłaci!

#9 ·
Nowy film o jednym z moich ulubionych tematów! Wydania specjalne!

#10 ·
Mój następny film w specjalnej edycji! Teraz moja praca jest zakończona! haha

#11 ·
Potrzebuje więcej Tundry.😜

Wygląda świetnie!

• Like
Reactions: FJX2000
#13 ·
Oto film z części 2/dnia 2 mojej ostatniej wyprawy terenowej w tym tygodniu!

#14 ·
Ukończyłem kolejny film, który z pewnością pomoże ludziom! Wszystko o fabrycznych lub oem przełącznikach i przyciskach FJ crusier i co robią!

#15 ·
Zgadnijcie co, skończyłem kolejny film! Ten powinien być bardzo pomocnym narzędziem dla osób, które chcą dowiedzieć się więcej o tym, jak FJ zmieniał się na przestrzeni lat!

#16 ·
Następny film jest już dostępny! Mam nadzieję, że będzie to interesująca analiza do sprawdzenia!

#17 ·
Zakończyłem odcinek retrospekcji do tego, który zrobiłem jakiś czas temu, mam nadzieję, że to pomoże ludziom!

#18 ·
W zeszłym tygodniu ukończyłem kolejne filmy! Sprawdź je, jeśli masz okazję!

#19 ·
Skończyłem kolejny film! Pomyślałem, że spróbuję czegoś innego, filmu z reakcją!

#20 ·
Pojawiła się kolejna koncepcja! Byłoby wspaniale zobaczyć to w prawdziwym życiu!

#21 ·
Właśnie tak, mamy kolejny film! Szczęśliwego Nowego Roku!

#22 ·
Wszyscy wiemy, że rynek używanych FJ Cruiserów jest szalony! Zobaczcie ten najnowszy film o FJ Cruiserze za 81 500 dolarów, który właśnie został sprzedany, a także inne informacje związane z kupnem i sprzedażą używanych FJ. Użyj znaczników czasu w osi czasu filmu, aby łatwiej nawigować po tematach.

#25 ·
#26 ·
Właśnie skończyłem ten film! Mam nadzieję, że wszystkim się spodoba!